RECEPTY

Lokše plněné kachními játry

Lokše plněné kachními játry

Oblíbené plněné lokše s vynikajícími játry.

recept,fotorecept,kachní játra,Domácí bramborové lokše,Kachní maso

Kachní maso

Ukuchtil

Počet porcí

12

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Kategorie

Kachní maso  

 

Ingredience

Ingredience

Domácí bramborové lokše recept-
Kachní polévka recept-
cibule150gramů
kachní játra500gramů
sádlo kachní50gramů
sůl-

 

Recept

1. 

cibule 150 gramů  sádlo kachní 50 gramů

Cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme na kachním sádle.

2. 

kachní játra 500 gramů

Přidáme umytá játra.

3. 

10-15 minut za občasného míchání podusíme.

4. 

sůl

Játra přendáme do hlubší misky a osolíme.

5. 

Kachní polévka recept

Ponorným mixérem rozmixujeme na kaši. Podle potřeby zředíme kachním vývarem (výpekem nebo převařenou vodou).

6. 

Domácí bramborové lokše recept

Připravíme si upečené lokše. Každou lokši potřeme náplní a zarolujeme.

7. 

Na náplň si můžeme přidat i obrané, nasekané maso z upečených kachních hřbetů.

8. 

Maso v přiměřeném množství nasypeme na lokše potřené játry. Lokše budou ještě chutnější.

9. 

Srolované lokše uložíme do pekáče a před podáváním ohřejeme v troubě.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie