Lokše plněné kachními játry
Oblíbené plněné lokše s vynikajícími játry.
recept,fotorecept,kachní játra,Domácí bramborové lokše,Kachní maso
Kachní maso
Kategorie
Kachní maso
Ingredience
Ingredience
Domácí bramborové lokše recept | - | ||
Kachní polévka recept | - | ||
cibule | 150 | gramů | |
kachní játra | 500 | gramů | |
sádlo kachní | 50 | gramů | |
sůl | - |
Recept
3.
10-15 minut za občasného míchání podusíme.
5.
Ponorným mixérem rozmixujeme na kaši. Podle potřeby zředíme kachním vývarem (výpekem nebo převařenou vodou).
6.
Domácí bramborové lokše recept
Připravíme si upečené lokše. Každou lokši potřeme náplní a zarolujeme.
7.
Na náplň si můžeme přidat i obrané, nasekané maso z upečených kachních hřbetů.
8.
Maso v přiměřeném množství nasypeme na lokše potřené játry. Lokše budou ještě chutnější.
9.
Srolované lokše uložíme do pekáče a před podáváním ohřejeme v troubě.
Dobrou chuť!