Lokše plněné kachními játry

Oblíbené plněné lokše s vynikajícími játry.
recept,fotorecept,kachní játra,Domácí bramborové lokše,Kachní maso
Kachní maso
Kategorie
Kachní maso ›Ingredience
Ingredience
Domácí bramborové lokše recept | 0 ?? | kcal | |
Kachní polévka recept | 0 ?? | kcal | |
cibule | 150 66 | gramů kcal | |
kachní játra | 500 2016 | gramů kcal | |
sádlo kachní | 50 449 | gramů kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal |
Recept


3.
10-15 minut za občasného míchání podusíme.


5.
Ponorným mixérem rozmixujeme na kaši. Podle potřeby zředíme kachním vývarem (výpekem nebo převařenou vodou).

6.
Domácí bramborové lokše recept
Připravíme si upečené lokše. Každou lokši potřeme náplní a zarolujeme.

7.
Na náplň si můžeme přidat i obrané, nasekané maso z upečených kachních hřbetů.

8.
Maso v přiměřeném množství nasypeme na lokše potřené játry. Lokše budou ještě chutnější.

9.
Srolované lokše uložíme do pekáče a před podáváním ohřejeme v troubě.

Dobrou chuť!