Smažený kapr

Klasický recept na přípravu smažených podkoviček z kapra.
recept,fotorecept,kapr - podkovičky,Ryby,Vánoční recepty,Bezlaktózové
Ryby
Ingredience
Ingredience
kapr - podkovičky | 4 ?? | kusy kcal | |
mouka hladká | 0 ?? | kcal | |
olej řepkový | 0 ?? | kcal | |
strouhanka | 0 ?? | kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vejce slepičí | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
kapr - podkovičky 4 kusy
Podkovičky kapra omyjeme a osušíme. Počet podkoviček závisí na počtu a apetitu konzumentů. :)

2.
Z podkoviček stáhneme kůži.

3.
mouka hladká • vejce slepičí • sůl • strouhanka
Porce kapra přiměřeně osolíme a obalíme v klasickém trojobalu: mouka, rozšlehané vejce se solí, strouhanka. Množství ingrediencí na obalování závisí na počtu podkoviček kapra, které budeme obalovat.


Dobrou chuť!