RECEPTY

Treska na italský způsob

Treska na italský způsob

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Treska obsahující málo rtuti je výborným zdrojem omega-3 mastných kyselin a bílkovin.

recept,fotorecept,aljašská treska,sýr Pecorino,bazalka,Ryby

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

3

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

aljašská treska

300

225

gramů

kcal

bazalka

1

4

polévková lžíce

kcal

mléko

100

48

mililitrů

kcal

olej olivový

0

??

kcal

strouhanka

70

262

gramů

kcal

sýr Pecorino

50

194

gramů

kcal

sůl

1

0

čajová lžička

kcal

 

Recept

1. 

aljašská treska 300 gramů  mléko 100 mililitrů

Troubu vyhřejeme na 230 °C. Do hlubokého talíře nalijeme mléko a ponoříme do něj rybu.

Troubu vyhřejeme na 230 °C. Do hlubokého...

2. 

strouhanka 70 gramů  sýr Pecorino 50 gramů  bazalka 1 polévková lžíce  sůl 1 čajová lžička

V mělkém talíři smícháme strouhanku s najemno nastrouhaným sýrem, sušenou bazalkou a solí. V této směsi důkladně obalíme v mléce namočenou rybu. Strouhankovou směs zlehka přitlačíme, aby neopadávala.

V mělkém talíři smícháme strouhanku s...

3. 

olej olivový

Menší pekáč pokapeme olejem, položíme na něj ryby a pečeme asi 15 minut do křupava.

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit