RECEPTY

Treska na italský způsob

Treska na italský způsob

Treska obsahující málo rtuti je výborným zdrojem omega-3 mastných kyselin a bílkovin.

recept,fotorecept,aljašská treska,sýr Pecorino,bazalka,Ryby

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

3

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

aljašská treska300gramů
bazalka1polévková lžíce
mléko100mililitrů
olej olivový-
strouhanka70gramů
sýr Pecorino50gramů
sůl1čajová lžička

 

Recept

1. 

aljašská treska 300 gramů  mléko 100 mililitrů

Troubu vyhřejeme na 230 °C. Do hlubokého talíře nalijeme mléko a ponoříme do něj rybu.

2. 

strouhanka 70 gramů  sýr Pecorino 50 gramů  bazalka 1 polévková lžíce  sůl 1 čajová lžička

V mělkém talíři smícháme strouhanku s najemno nastrouhaným sýrem, sušenou bazalkou a solí. V této směsi důkladně obalíme v mléce namočenou rybu. Strouhankovou směs zlehka přitlačíme, aby neopadávala.

3. 

olej olivový

Menší pekáč pokapeme olejem, položíme na něj ryby a pečeme asi 15 minut do křupava.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie