Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
MASOVÉ POLÉVKY
Rybí zeleninová polévka
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřové koleno na pivu
Pikantní kuřecí stehna na zelenině
RYBY
Treska ve sněhovém těstíčku
BEZMASÁ JÍDLA
Pikantní gratinovaná dýně
Gyros na pánvi a tzatziki
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
SLANÉ CHUŤOVKY
Ořechovo-sýrové chuťovky
KOLÁČE
Pěnový jablečný koláč
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
Karbanátky z červeného zelí
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Sépie na grilu
Zapečené brambory s lečem
SUCHÉ PEČIVO
Pudinkové rohlíčky
KNEDLÍKY
Karlovarský knedlík
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit