Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
Michal 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
MASOVÉ POLÉVKY
Rybí zeleninová polévka
Dada 50 min. vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřové koleno na pivu
Dada — střední
Pikantní kuřecí stehna na zelenině
Dada 1 h. 15 min. střední
RYBY
Treska ve sněhovém těstíčku
BEZMASÁ JÍDLA
Pikantní gratinovaná dýně
Dada 60 min. nízká
Gyros na pánvi a tzatziki
Michal 20 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Plněné zelné listy
ROLÁDY
Štafetky
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
Restované houby Shimeji Bunapi
Frankfurtská polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Kroupová baba s uzeným a houbami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit