RECEPTY

Bůčkové karbanátky

Bůčkové karbanátky

Chutné nadýchané karbanátky. Podáváme s vařenými bramborami.

recept,fotorecept,vepřový bůček,cibule,česnek,Vepřové maso,Recepty pro ActiFry 2v1,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

10

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cibule200gramů
mouka hladká40gramů
pepř černý mletý½čajové lžičky
strouhanka40gramů
sůl1čajová lžička
vejce slepičí1kus
vepřový bůček800gramů
česnek6stroužků

 

Recept

1. 

vepřový bůček 800 gramů

Prorostlý bůček opláchneme, pokrájíme a umeleme na masovém mlýnku.

2. 

cibule 200 gramů

Cibuli oloupeme, pokrájíme a také umeleme.

3. 

mouka hladká 40 gramů  strouhanka 40 gramů  vejce slepičí 1 kus  česnek 6 stroužků  sůl 1 čajová lžička  pepř černý mletý ½ čajové lžičky

Maso smícháme s cibulí, přidáme mouku, strouhanku, vejce, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Promícháme.

4. 

Z masové směsi tvarujeme kulaté vyšší placky.

5. 

Ty můžeme upéct v Actifry 2v1 fritéze na její pánvi, na programu 2v1 Ryba. Z jedné strany pečeme 8 minut, z druhé 6 minut. V tomto přístroji upečeme karbanátky bez přidání tuku. Stejně je můžeme bez tuku připravit v troubě, kde je pečeme na plechu vyloženém pečícím papírem po dobu 30 minut při teplotě 200 °C.

6. 

Karbanátky se při pečení zvětší a trochu nadmou.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie