Bůčkové karbanátky

Chutné nadýchané karbanátky. Podáváme s vařenými bramborami.
recept,fotorecept,vepřový bůček,cibule,česnek,Vepřové maso,Recepty pro ActiFry 2v1,Bezlaktózové
Vepřové maso
Kategorie
Vepřové maso › Recepty pro ActiFry 2v1 › Bezlaktózové › Sezona - Česnek › Sezona - Cibule ›Ingredience
Ingredience
cibule | 200 88 | gramů kcal | |
mouka hladká | 40 139 | gramů kcal | |
pepř černý mletý | ½ ?? | čajové lžičky kcal | |
strouhanka | 40 150 | gramů kcal | |
sůl | 1 0 | čajová lžička kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal | |
vepřový bůček | 800 2800 | gramů kcal | |
česnek | 6 33 | stroužků kcal |
Recept


3.
mouka hladká 40 gramů • strouhanka 40 gramů • vejce slepičí 1 kus • česnek 6 stroužků • sůl 1 čajová lžička • pepř černý mletý ½ čajové lžičky
Maso smícháme s cibulí, přidáme mouku, strouhanku, vejce, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Promícháme.

4.
Z masové směsi tvarujeme kulaté vyšší placky.

5.
Ty můžeme upéct v Actifry 2v1 fritéze na její pánvi, na programu 2v1 Ryba. Z jedné strany pečeme 8 minut, z druhé 6 minut. V tomto přístroji upečeme karbanátky bez přidání tuku. Stejně je můžeme bez tuku připravit v troubě, kde je pečeme na plechu vyloženém pečícím papírem po dobu 30 minut při teplotě 200 °C.

6.
Karbanátky se při pečení zvětší a trochu nadmou.

Dobrou chuť!