Vepřenky
Chutné malé vepřenky podáváme s bramborovými přílohami nebo čerstvými zeleninovými saláty.
recept,fotorecept,vepřové mleté maso,cibule,Vepřové maso,Bezlaktózové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 150 | gramů | |
mouka hladká | - | ||
olej slunečnicový | - | ||
pepř černý mletý | ½ | ||
sůl | 1.5 | čajové lžičky | |
vejce slepičí | 1 | kus | |
vepřové mleté maso | 500 | gramů |
Recept
1.
vepřové mleté maso 500 gramů • cibule 150 gramů • vejce slepičí 1 kus • sůl 1.5 čajové lžičky • pepř černý mletý ½ ČĽ • mouka hladká
Cibuli nadrobno pokrájíme, smícháme ji s mletým masem, solí, pepřem a vajíčkem. Tvoříme asi 6 cm dlouhé, tlustší válečky a obalujeme je v mouce.
3.
Pak vepřenky obrátíme a dosmažíme dozlatova.
Dobrou chuť!