Vepřenky

Chutné malé vepřenky podáváme s bramborovými přílohami nebo čerstvými zeleninovými saláty.
recept,fotorecept,vepřové mleté maso,cibule,Vepřové maso,Bezlaktózové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 150 66 | gramů kcal | |
mouka hladká | 0 ?? | kcal | |
olej slunečnicový | 0 ?? | kcal | |
pepř černý mletý | ½ 9 | kcal | |
sůl | 1.5 0 | čajové lžičky kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal | |
vepřové mleté maso | 500 1300 | gramů kcal |
Recept
1.
vepřové mleté maso 500 gramů • cibule 150 gramů • vejce slepičí 1 kus • sůl 1.5 čajové lžičky • pepř černý mletý ½ ČĽ • mouka hladká
Cibuli nadrobno pokrájíme, smícháme ji s mletým masem, solí, pepřem a vajíčkem. Tvoříme asi 6 cm dlouhé, tlustší válečky a obalujeme je v mouce.


3.
Pak vepřenky obrátíme a dosmažíme dozlatova.

Dobrou chuť!