Zemský tysaj

Párky na cibuli se zeleninou a bramborami.
recept,fotorecept,mrkev,brambory,cibule,vepřové párky,Vepřové maso,Recepty slovenské kuchyně,Sezónní recepty
Vepřové maso
Recepty slovenské kuchyně
Kategorie
Vepřové maso › Recepty slovenské kuchyně › Sezónní recepty › Sezona - Mrkev › Sezona - Cibule › Sezona - Brambory ›Ingredience
Ingredience
brambory | 250 230 | gramů kcal | |
cibule | 120 53 | gramů kcal | |
mrkev | 250 113 | gramů kcal | |
olej slunečnicový | 4 540 | polévkové lžíce kcal | |
vepřové párky | 2 ?? | kusy kcal |
Recept
2.
olej slunečnicový 4 polévkové lžíce
Na pánvi si rozpálíme olej a dáme smažit připravenou zaleninu. Občas promícháme.


4.
vepřové párky 2 kusy
Na posledních 10 minut přidáme nakrájené párky. Opékáme, dokud nejsou brambory měkké.

Dobrou chuť!