RECEPTY

Zemský tysaj

Zemský tysaj

Párky na cibuli se zeleninou a bramborami.

recept,fotorecept,mrkev,brambory,cibule,vepřové párky,Vepřové maso,Recepty slovenské kuchyně,Sezónní recepty

Vepřové maso

Recepty slovenské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

brambory250gramů
cibule120gramů
mrkev250gramů
olej slunečnicový4polévkové lžíce
vepřové párky2kusy

 

Recept

1. 

mrkev 250 gramů  brambory 250 gramů

Brambory a mrkev si očistíme a nakrájíme na tenké hranolky.

2. 

olej slunečnicový 4 polévkové lžíce

Na pánvi si rozpálíme olej a dáme smažit připravenou zaleninu. Občas promícháme.

3. 

cibule 120 gramů

Přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a jemně osolíme.

4. 

vepřové párky 2 kusy

Na posledních 10 minut přidáme nakrájené párky. Opékáme, dokud nejsou brambory měkké.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie