Zemský tysaj
Párky na cibuli se zeleninou a bramborami.
recept,fotorecept,mrkev,brambory,cibule,vepřové párky,Vepřové maso,Recepty slovenské kuchyně,Sezónní recepty
Vepřové maso
Recepty slovenské kuchyně
Kategorie
Vepřové maso Recepty slovenské kuchyně Sezónní recepty Sezona - Mrkev Sezona - Cibule Sezona - Brambory
Ingredience
Ingredience
brambory | 250 | gramů | |
cibule | 120 | gramů | |
mrkev | 250 | gramů | |
olej slunečnicový | 4 | polévkové lžíce | |
vepřové párky | 2 | kusy |
Recept
2.
olej slunečnicový 4 polévkové lžíce
Na pánvi si rozpálíme olej a dáme smažit připravenou zaleninu. Občas promícháme.
4.
vepřové párky 2 kusy
Na posledních 10 minut přidáme nakrájené párky. Opékáme, dokud nejsou brambory měkké.
Dobrou chuť!