Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Párkový tysaj
HOVĚZÍ MASO
Španělský ptáček v troubě
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s párkem
Dušené zelí s vepřovými párky.
Zemský tysaj
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se žampiony
Fazole na cibulce s párkem
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny se zelím
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v listovém těstě
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Pěnový jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit