Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Zemský tysaj
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
Fazole na cibulce s párkem
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny se zelím
Dušené zelí s vepřovými párky.
HOVĚZÍ MASO
Španělský ptáček v troubě
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v listovém těstě
Párkový tysaj
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se žampiony
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s párkem
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Pečená vepřová kýta
Tvarohový dezert Míša řezy
KOLÁČE
Hraběnčin koláč
Krémový ořechový zákusek
Hruškový koláč s pudinkem
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohová kolečka
Meruňkové koláčky
Velikonoční beránek
Cheesecake s borůvkovou šlehačkou
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Mandlová pohanka s banány
Fazolová polévka s kurkumou
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie