Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Párkový tysaj
HOVĚZÍ MASO
Španělský ptáček v troubě
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s párkem
Dušené zelí s vepřovými párky.
Zemský tysaj
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se žampiony
Fazole na cibulce s párkem
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny se zelím
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v listovém těstě
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit