Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Párkový tysaj
HOVĚZÍ MASO
Španělský ptáček v troubě
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s párkem
Dušené zelí s vepřovými párky.
Zemský tysaj
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se žampiony
Fazole na cibulce s párkem
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny se zelím
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v listovém těstě
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
Jablečné řezy s čokoládou
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit