Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
Dada — nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s párkem
Dada 35 min. střední
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se žampiony
Michal 25 min. nízká
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny se zelím
Jurgason — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v listovém těstě
Dada 40 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie