Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízká
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
Dada — nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s párkem
Dada 35 min. střední
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se žampiony
Michal 25 min. nízká
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny se zelím
Jurgason — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v listovém těstě
Dada 40 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Dýňové krekry
SUCHÉ PEČIVO
Strašidelné čarodějnické prsty
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Marcipánoví pavoučci
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
MASOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá kuřecí polévka
Tvarohový koláč s mangem
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit