Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízká
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
Dada — nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s párkem
Dada 35 min. střední
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se žampiony
Michal 25 min. nízká
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny se zelím
Jurgason — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v listovém těstě
Dada 40 min. nízká
ROLÁDY
Štafetky
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
SUCHÉ PEČIVO
Ořechová kolečka s čokoládovým krémem
Obliž prst
KUŘECÍ MASO
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
CUKROVINKY
Karamelovo-ořechové šišky
Tvarohová roláda
Tvarohový koláč s mangem
KOLÁČE
Švestkovo-čokoládový koláč s citronovou polevou
Tvarohové buchty s ananasem
SLANÉ PEČIVO
Racio cookies s kakaem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit