Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízká
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
Dada — nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s párkem
Dada 35 min. střední
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se žampiony
Michal 25 min. nízká
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny se zelím
Jurgason — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v listovém těstě
Dada 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
Bílá fazolová polévka
Smetanová polévka z fazolových lusků
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Celerový salát s ananasem
Zeleninová musaka
Vepřový wok s tofu
ZÁKUSKY
Arašídové sendviče z listového těsta
Plněná vajíčka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit