RECEPTY

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Porce voňavého masa s bramborami a žampiony. Jednoduchá příprava, jednoduché servírování.

recept,fotorecept,brambory,maso vepřové - řízky,česnek,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

brambory600gramů
cibule120gramů
maso vepřové - řízky4kusy
olej slunečnicový4polévkové lžíce
paprika červená mletá-
sůl-
voda150mililitrů
česnek6stroužků
žampiony sterilované120gramů

 

Recept

1. 

brambory 600 gramů  maso vepřové - řízky 4 kusy  česnek 6 stroužků  cibule 120 gramů

Brambory oloupeme, omyjeme a pokrájíme na kolečka. Vepřové řízky tence naklepeme v mikrotenových sáčcích. Očistíme česnek a cibuli. Cibuli pokrájíme na kolečka, česnek na plátky.

2. 

olej slunečnicový 4 polévkové lžíce  sůl  paprika červená mletá

Připravíme si přiměřeně velké 4 kusy alobalu (hliníkové fólie). Na každý alobal nalijeme trochu oleje, poklademe brambory, cibuli, osolíme. Na brambory položíme vepřový řízek. Řízek také jemně osolíme a posypeme mletou červenou paprikou. Na řízek položíme plátky česneku ...

3. 

žampiony sterilované 120 gramů

... a rovnoměrně rozdělíme žampiony.

4. 

voda 150 mililitrů

Z alobalu vytvoříme pevně uzavřené balíčky a uložíme je na pekáč. Podlijeme vodou. Pečeme v troubě při 220-250 °C 60 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie