RECEPTY

Česnekovo-paprikový bůček

Česnekovo-paprikový bůček

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Tato, ne právě nejzdravější :) lahůdka nejlépe chutná nakrájená na čerstvém chlebu potřeném hořčicí.

recept,fotorecept,vepřový bůček,česnek,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

paprika červená mletá

1.5

71

polévkové lžíce

kcal

sůl

2

0

čajové lžičky

kcal

vepřový bůček

800

2800

gramů

kcal

voda

2.5

0

litru

kcal

česnek

8

44

stroužků

kcal

 

Recept

1. 

vepřový bůček 800 gramů  voda 2.5 litru  sůl 2 čajové lžičky

Na uvedený pokrm vybereme dobře prorostlý bůček, nejlépe bez kostí. Pokud koupíme bůček s kostmi, po uvaření je lehce vytáhneme.
Bůček omyjeme, vložíme do hrnce se slanou vodou. Vaříme zakrytý přibližně 1,5 hodiny (do uvařeného musí jít snadno zapíchnout, až do středu, vidlička).

Na uvedený pokrm vybereme dobře prorostlý...

2. 

česnek 8 stroužků

Uvařený bůček vyndáme na talíř, vytáhneme z něj případné kosti a dobře ho celý potřeme utřeným česnekem.

Uvařený bůček vyndáme na talíř, vytáhneme...

3. 

paprika červená mletá 1.5 polévkové lžíce

Bůček dobře potřeme mletou červenou paprikou a jemně posolíme. Necháme vychladnout a vložíme do ledničky. Dobře vychladlý pokrájíme na plátky a podáváme.

Bůček dobře potřeme mletou červenou paprikou...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit