RECEPTY

Pečený bůček

Pečený bůček

Pro pečení je nejvhodnější dobře prorostlý bůček. Podáváme s knedlíkem navlhčeným výpekem a dušeným bílým zelím.

recept,fotorecept,vepřový bůček,česnek,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

paprika červená mletá2čajové lžičky
sůl2čajové lžičky
vepřový bůček1200gramů
voda400mililitrů
česnek6stroužků

 

Recept

1. 

vepřový bůček 1200 gramů

Bůček omyjeme a vykosťovací nožem vykostíme.

2. 

sůl 2 čajové lžičky  paprika červená mletá 2 čajové lžičky  česnek 6 stroužků  voda 200 mililitrů

Ze všech stran ho potřeme solí a paprikou. Vložíme do pekáče a povrchu potřeme utřeným česnekem. Podlijeme vodou, pekáč uzavřeme a dáme péct na 45 minut.

3. 

voda 200 mililitrů

Po uvedeném čase přilijeme částečně odpařenou vodu a dalších 45 minut zakrytý pečeme.

4. 

Upečený bůček nakrájíme na porce a můžeme podávat.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie