Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Skotská vejce
Zapékané plněné bedly
Masovo-cizrnové rolky
Jarní čevapčiči s medvědím česnekem
Jemná plněná sekaná
Plněná vepřová roláda
Vepřové plněné bochánky
Pečené zelné závitky
Plněné zelné listy
Zapečené brambory s masem a zeleninou
Vepřenky
Sekaná s vejcem
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Citronové řezy
KUŘECÍ MASO
Kuřecí rolky plněné špenátem
Slavnostní jahodové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
ROLÁDY
Roláda s mascarpone
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie