Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Skotská vejce
Zapékané plněné bedly
Masovo-cizrnové rolky
Jarní čevapčiči s medvědím česnekem
Jemná plněná sekaná
Plněná vepřová roláda
Vepřové plněné bochánky
Pečené zelné závitky
Plněné zelné listy
Zapečené brambory s masem a zeleninou
Vepřenky
Sekaná s vejcem
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit