Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Jemná plněná sekaná
Skotská vejce
Zapékané plněné bedly
Masovo-cizrnové rolky
Jarní čevapčiči s medvědím česnekem
Plněná vepřová roláda
Vepřové plněné bochánky
Pečené zelné závitky
Plněné zelné listy
Zapečené brambory s masem a zeleninou
Vepřenky
Sekaná s vejcem
ZÁKUSKY
Obliž prst
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Ananasové řezy
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Sýrové tyčinky z listového těsta
Fučka
Silvestrovské škvarkové pagáčky
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Pařížské rohlíčky
Rybí karbanátky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie