Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Skotská vejce
Zapékané plněné bedly
Masovo-cizrnové rolky
Jarní čevapčiči s medvědím česnekem
Jemná plněná sekaná
Plněná vepřová roláda
Vepřové plněné bochánky
Pečené zelné závitky
Plněné zelné listy
Zapečené brambory s masem a zeleninou
Vepřenky
Sekaná s vejcem
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
Krémový ořechový zákusek
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
Smažená cuketa v jogurtovém těstíčku
Segedínský guláš s hovězím masem
Květákové karbanátky
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
SLANÉ CHUŤOVKY
Žampionový quiche
18.09.2024
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit