Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plec s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Rozmarýnové mandlové krekry
BEZMASÁ JÍDLA
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
RYBY
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Grilovaná kuřecí stehna v pivní marinádě
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Marinované vepřové maso na rukole
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
ZÁKUSKY
Nanukové řezy
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Karbanátky z červeného zelí
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Krupicové strouhání
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Huspenina
SUCHÉ PEČIVO
Ořechové máslové dortíčky - drdoletky
KOLÁČE
Ořechové jidáše
Ovesné lívance s jablky
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Koláč z máku a ovoce
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit