Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Marinované vepřové maso na rukole
Pastýřův koláč
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plec s batátovým pyré
TELECÍ MASO
Telecí guláš
BEZMASÁ JÍDLA
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Grilovaná kuřecí stehna v pivní marinádě
SLANÉ CHUŤOVKY
Rozmarýnové mandlové krekry
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
RYBY
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Dýňové krekry
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Pečená vepřová kýta
Tvarohový dezert Míša řezy
KOLÁČE
Hraběnčin koláč
Krémový ořechový zákusek
Hruškový koláč s pudinkem
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohová kolečka
Meruňkové koláčky
Velikonoční beránek
Cheesecake s borůvkovou šlehačkou
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Mandlová pohanka s banány
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie