Národní kuchyně
Více
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plec s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Rozmarýnové mandlové krekry
BEZMASÁ JÍDLA
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
RYBY
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Grilovaná kuřecí stehna v pivní marinádě
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Marinované vepřové maso na rukole
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit