Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
Zuzka 60 min. nízká
Zobrazit recept
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plec s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Zuzka 60 min. střední
Rozmarýnové mandlové krekry
BEZMASÁ JÍDLA
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
Dada 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
RYBY
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Grilovaná kuřecí stehna v pivní marinádě
Zuzka 20 min. nízká
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Michal 2 h. střední
Marinované vepřové maso na rukole
MRAZENÉ DEZERTY
Malinová smetanová zmrzlina
ZÁKUSKY
Jahodové Míša řezy
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Letní bramborový salát
Jahodový zákusek s mascarpone
Tvarohovo-višňové řezy
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohový dezert Míša řezy
Arašídové sendviče z listového těsta
Kalamáry na grilu
Vepřový wok s tofu
SLADKÁ JÍDLA
Nekynuté jogurtové koblihy
DEZERTY
Rebarborové krémové řezy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit