Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
Zuzka 60 min. nízká
Zobrazit recept
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plec s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Zuzka 60 min. střední
Rozmarýnové mandlové krekry
BEZMASÁ JÍDLA
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
Dada 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
RYBY
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Grilovaná kuřecí stehna v pivní marinádě
Zuzka 20 min. nízká
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Michal 2 h. střední
Marinované vepřové maso na rukole
Houbová smaženice z klouzků
DEZERTY V SKLENICI
Jablečný podzimní pohár
KOLÁČE
Tvarohovo-kakaový koláč
Šunková mini pizza
Karbanátky z červeného zelí
Bramborák na plechu
Jablečný koláč se skořicí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka s mrkví
Makový strouhaný koláč
ŠTRÚDLY
Jablečný štrúdl v listovém těstě
CUKROVINKY
Griliášové kuličky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit