Národní kuchyně
Více
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
Zuzka 60 min. nízká
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Zuzka 40 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plec s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Zuzka 60 min. střední
Rozmarýnové mandlové krekry
BEZMASÁ JÍDLA
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
Dada 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
RYBY
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Grilovaná kuřecí stehna v pivní marinádě
Zuzka 20 min. nízká
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Michal 2 h. střední
Marinované vepřové maso na rukole
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
SUCHÉ PEČIVO
Kávové sušenky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit