Rozmarýnové mandlové krekry

Slané bezlepkové krekry z mandlové mouky s nádhernou vůní rozmarýnu.
recept,fotorecept,mandle sladké jádra,rozmarýn sušený,Slané chuťovky,Bezlaktózové,Bezlepkové
Slané chuťovky
Ukuchtil
Počet porcí
10
Hmotnost porce
30 g
Energie porce
142 kcal
Čas přípravy
40 min.
Obtížnost
střední
Ingredience
Ingredience
mandle sladké jádra | 200 1158 | gramů kcal | |
olej kokosový | 1 134 | polévková lžíce kcal | |
rozmarýn sušený | 2 40 | polévkové lžíce kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal |
Recept

2.
Mandle umeleme na mandlovou mouku. Ideální je použít mlýnek na kávu.


4.
rozmarýn sušený 2 polévkové lžíce
Vyšlehaná vejce, nadrobno nakrájený čerstvý tymián spojíme s mandlovou moukou. Osolíme. Troubu předehřejeme na 180 °C.

5.
Těsto položíme na papír na pečení. Zakryjeme ho dalším papírem na pečení a rozválíme.

6.
Těsto nožem před pečením nakrájíme na menší čtverce a jiné tvary. Pečeme na 180 °C cca 15 minut.

Dobrou chuť!