Plněný pikantní hermelín v oleji

Oblíbený nakládaný sýr s bílou plísní na povrchu plněný pikantní nádivkou a cibulí.
recept,fotorecept,cibule,olej olivový,olej olivový,sýr Hermelín,Slané chuťovky,Bezlepkové
Slané chuťovky
Ingredience
Ingredience
cibule | 250 110 | gramů kcal | |
koření grilovací | 0 ?? | kcal | |
olej olivový | 1 132 | polévková lžíce kcal | |
olej olivový | 400 3516 | mililitrů kcal | |
paprika červená mletá | 0 ?? | kcal | |
papriková pasta gulášová - pikantní | 1.5 21 | polévkové lžíce kcal | |
pepř bílý mletý | 0 ?? | kcal | |
sýr Hermelín | 6 ?? | kcal | |
česnek | 9 49 | stroužků kcal |
Recept
1.
cibule 250 gramů • česnek 9 stroužků • papriková pasta gulášová - pikantní 1.5 polévkové lžíce • olej olivový 1 polévková lžíce
Cibuli a česnek očistíme. Cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka. Česnek prolisujeme do misky, přidáme k němu pikantní pastu a olej. Rozmícháme.

2.
pepř bílý mletý • paprika červená mletá • sýr Hermelín 6 ks
Kolečka sýrů překrojíme naplocho. Vnitřní strany všech polovin posypeme pepřem a paprikou. Na spodní poloviny položíme česnekovo-paprikovou pastu a rozetřeme ji. Pastu rozdělíme rovnoměrně na všechny spodní poloviny.

3.
Na pastu poklademe část připravené cibule a na spodní poloviny sýrů položíme vrchní. Vrstvíme do mísy - cibule, sýry, ...

4.
... cibule, ...


6.
Povrch naložených hermelínů posypeme kořením a uzavřené v nádobě uložíme na několik dní do chladničky.

7.
Konzumujeme s pečivem nebo nasucho opečeným toustovým chlebem. Chlebík si při konzumaci máčíme v chutném, voňavém a zdravém olivovém oleji.

Dobrou chuť!