Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s bramborami
Maďarský guláš
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš z mangalici
Rybí zeleninová polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Pikantní škvarkové pagáčky
Guláš s pivem
Plněný pikantní hermelín v oleji
Vepřová polévka
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Kotlíkový guláš
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit