Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s bramborami
Maďarský guláš
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš z mangalici
Rybí zeleninová polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Pikantní škvarkové pagáčky
Guláš s pivem
Plněný pikantní hermelín v oleji
Vepřová polévka
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Kotlíkový guláš
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Švestkový koláč s drobenkou
Rychlý tvarohový koláč z listového těsta
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Podzimní zeleninová polévka
MUFFINY
Hruškové muffiny
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Hrášková polévka se strouháním
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit