Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s bramborami
Maďarský guláš
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš z mangalici
Rybí zeleninová polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Pikantní škvarkové pagáčky
Guláš s pivem
Plněný pikantní hermelín v oleji
Vepřová polévka
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Kotlíkový guláš
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit