Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš z mangalici
Michal 3 h. střední
Rybí zeleninová polévka
Dada 50 min. vysoká
SLANÉ CHUŤOVKY
Pikantní škvarkové pagáčky
Dada — vysoká
Guláš s pivem
Dada 2 h. 30 min. nízká
Plněný pikantní hermelín v oleji
Dada — střední
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Plněné zelné listy
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
ROLÁDY
Žirafí roláda
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
Francouzský jablkový koláč
Pečená kachna na pomerančích
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit