Národní kuchyně
Více
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
Dada 30 min. střední
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
Pangasius v těstíčku
Dada 60 min. nízká
Pangasius v listovém těstě s brusinkami
Dada 50 min. střední
Surimi - rybí karbanátky
Dada 60 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit