Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
Dada 30 min. střední
Zobrazit recept
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
Pangasius v těstíčku
Dada 60 min. nízká
Pangasius v listovém těstě s brusinkami
Dada 50 min. střední
Surimi - rybí karbanátky
Dada 60 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Kokosové bambulky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
ROLÁDY
Tvarohová roláda
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
LIKÉRY
Čokoládový likér
Vánoční vinné věnečky
ŠTRÚDLY
Jablečno-ostružinový štrúdl
SLADKÁ JÍDLA
Zapékané tvarohové palačinky
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
VEPŘOVÉ MASO
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit