RECEPTY

Iriko Dashi

Iriko Dashi

Recept na přípravu vývaru ze sušených ančoviček Iriko.

recept,fotorecept,ančovičky sušené,Masové polévky,Recepty japonské kuchyně,Bezlepkové,Bezlaktózové

Masové polévky

Recepty japonské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

5

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

ančovičky sušené40gramů
voda1000mililitrů

 

Recept

1. 

ančovičky sušené 40 gramů  voda 300 mililitrů

Ančovičky namočíme na 30 minut do vody.

2. 

voda 700 mililitrů

Vodu s ančovičkami přelijeme do hrnce a přidáme vodu. Pomalu přivedeme k varu.

3. 

A vaříme 10 minut. Pokud se na povrchu vytvoří pěna, odebereme ji lžičkou.

4. 

Hotový vývar přecedíme přes papírový kuchyňský ubrousek.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie