svetvemne.cz

Pizza z listového těsta

    

Rychlá příprava oblíbené pizzy. V receptu jsou uvedeny ingredience, které při její přípravě není nutné dodržet. Můžete si pizzu vytvořit podle vlastní chuti. Samozřejmě, že listové těsto je při její přípravě důležitý základ.

Ukuchtil

Počet porcí

8

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

 

 

 
 
cibule50gramů
feferónky sterilizované40gramů
houby sušené25gramů
kukuřice sterilovaná140gramů
paprika červená100gramů
rajský protlak300mililitrů
salám suchý100gramů
sýr Eidam 120gramů
těsto lístkové500gramů
česnek3stroužky
šunka140gramů

1. 

těsto lístkové 500 gramů

Listové těsto rozdělíme na polovinu. Každou polovinu zvlášť rozválíme na pomoučeném vále ...

2. 

česnek 3 stroužky

... a vložíme do plechů. Oloupeme, prolisujeme česnek a potřeme jím pláty těsta.

3. 

rajský protlak 300 mililitrů  houby sušené 25 gramů

Na těsta naneseme a rozetřeme protlak. Houby namočíme a necháme nasáknout vodou.

4. 

šunka 140 gramů  salám suchý 100 gramů

Na prolak rozložíme šunku a salám.

5. 

cibule 50 gramů  paprika červená 100 gramů  feferónky sterilizované 40 gramů

Oloupeme a na tenká kolečka nakrájíme cibuli. Pokrájíme na kostičky papriku a feferonky na kolečka. Ingredience rozložíme na obě pizzy.

6. 

kukuřice sterilovaná 140 gramů

Přidáme kukuřici a scezené houby.

7. 

sýr Eidam  120 gramů

Nakonec posypeme strouhaným sýrem.

8. 

Upečeme v dobře vyhřáté troubě (asi 20-25 minut).

9. 

Upečenou pizzu necháme vychladnout na konzumní teplotu, pokrájíme a podáváme.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit