Národní kuchyně
Více
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
KOLÁČE
Jablkový koláč se zmrzlinou
Koláč z kyseného zelí
ZÁKUSKY
Tvarohový koláč s mangem
Cheesecake z ricotty
Tvarohový zákusek s čokoládou a kokosem
HOVĚZÍ MASO
Jarní masová roláda
Pečená jablka v listovém těstě
CHUŤOVKY
Sýrové kornoutky s olivami
SLANÉ CHUŤOVKY
Špenátovo brynzové chuťovky
Arašídové sendviče z listového těsta
Mandlové trubičky s mascarpone
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Hruškový koláč s pudinkem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Pečený květák
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Zapečené brambory s masem a zeleninou
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Tvarohové augsburské řezy
OVOCNÉ SALÁTY
Pomerančový salát s hroznovým vínem a chalvou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit