Národní kuchyně
Více
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
KOLÁČE
Jablkový koláč se zmrzlinou
Koláč z kyseného zelí
ZÁKUSKY
Tvarohový koláč s mangem
Cheesecake z ricotty
Tvarohový zákusek s čokoládou a kokosem
HOVĚZÍ MASO
Jarní masová roláda
Pečená jablka v listovém těstě
CHUŤOVKY
Sýrové kornoutky s olivami
SLANÉ CHUŤOVKY
Špenátovo brynzové chuťovky
Arašídové sendviče z listového těsta
Mandlové trubičky s mascarpone
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie