Národní kuchyně▼
Více▼
MASOVÉ POLÉVKY
Rybí polévka s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
Zobrazit recept
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Rybí kuličky s medvědím česnekem
Rybí zeleninová polévka
Dada 50 min. vysoká
Rybí filé v česnekovém těstíčku
Rybí filé pod sýrovou nádivkou
Dada 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Rybí filé na cibuli
Dada — nízká
Rybí čipsy
Dada 20 min. nízká
Rybí filé v zelenině
Dada 60 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
Mořský čert se zeleným pestem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit