Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Rybí polévka s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Rybí kuličky s medvědím česnekem
Rybí zeleninová polévka
Dada 50 min. vysoká
Rybí filé v česnekovém těstíčku
Rybí filé pod sýrovou nádivkou
Dada 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Rybí filé na cibuli
Dada — nízká
Rybí čipsy
Dada 20 min. nízká
Rybí filé v zelenině
Dada 60 min. střední
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie