Kuřecí játra s houbami

Návod k přípravě výborných a jemných kuřecích jater na cibulce s houbami shiitake. Není problém použít i jiné jedlé houby, podle chuti strávníků. Jako příloha je vhodná bramborová kaše nebo rýže.
recept,fotorecept,houby shiitake,kuřecí játra,Kuřecí maso,Bezlaktózové,Bezlepkové
Kuřecí maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 125 55 | gramů kcal | |
houby shiitake | 125 43 | gramů kcal | |
kmín mletá | ¼ 5 | čajové lžičky kcal | |
kuřecí játra | 500 600 | gramů kcal | |
olej řepkový | 4 540 | polévkové lžíce kcal | |
pepř bílý mletý | ¼ 4 | čajové lžičky kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal |
Recept



4.
pepř bílý mletý ¼ čajové lžičky • kmín mletá ¼ čajové lžičky
Játra přidáme do pánve a spolu smažíme za občasného promíchání přibližně 20 min. Podle požadovaného stupně propečení.


Dobrou chuť!