Kuřecí játra s houbami
Návod k přípravě výborných a jemných kuřecích jater na cibulce s houbami shiitake. Není problém použít i jiné jedlé houby, podle chuti strávníků. Jako příloha je vhodná bramborová kaše nebo rýže.
recept,fotorecept,houby shiitake,kuřecí játra,Kuřecí maso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Kuřecí maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 125 | gramů | |
houby shiitake | 125 | gramů | |
kmín mletá | ¼ | čajové lžičky | |
kuřecí játra | 500 | gramů | |
olej řepkový | 4 | polévkové lžíce | |
pepř bílý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
sůl | - |
Recept
4.
pepř bílý mletý ¼ čajové lžičky • kmín mletá ¼ čajové lžičky
Játra přidáme do pánve a spolu smažíme za občasného promíchání přibližně 20 min. Podle požadovaného stupně propečení.
Dobrou chuť!