Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kýta na červeném víně
BEZMASÁ JÍDLA
Zelí pak choi s houbami shiitake
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Citronové řezy
Slavnostní jahodové řezy
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Tvarohovo-kakaový koláč
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit