Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
Michal 40 min. střední
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kýta na červeném víně
Michal 2 h. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Zelí pak choi s houbami shiitake
Michal 25 min. nízká
Pečené kuře s rýží
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
ZÁKUSKY
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Tvarohové pité
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát Coleslaw
Zeleninová musaka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Arašídové sendviče z listového těsta
DORTY
Mrkvový dort
Kuřecí špenátovo-vaječné roládky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit