Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
Michal 40 min. střední
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kýta na červeném víně
Michal 2 h. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Zelí pak choi s houbami shiitake
Michal 25 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Kofty z červené řepy
ROLÁDY
Štafetky
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
Restované houby Shimeji Bunapi
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
VEPŘOVÉ MASO
Kroupová baba s uzeným a houbami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit