Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Prívarok z červené čočky s medvědím česnekem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečené zelí
Hlíva v kurkumové omáčce
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s červenou čočkou
Polévka z červeného zelí
Vajíčková polévka s mrkví
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
Bramborový prívarok s koprem
POMAZÁNKY
Avokádová pomazánka s brynzou
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Hrášková polévka se strouháním
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit