Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Prívarok z červené čočky s medvědím česnekem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečené zelí
Hlíva v kurkumové omáčce
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s červenou čočkou
Polévka z červeného zelí
Vajíčková polévka s mrkví
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
Bramborový prívarok s koprem
POMAZÁNKY
Avokádová pomazánka s brynzou
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Švestkový koláč s drobenkou
Rychlý tvarohový koláč z listového těsta
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Podzimní zeleninová polévka
MUFFINY
Hruškové muffiny
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Hrášková polévka se strouháním
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit