RECEPTY

Tatarská omáčka ze zakysané smetany

Tatarská omáčka ze zakysané smetany

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Lehká tatarská omáčka je vhodná ke smaženým jídlům ze zeleniny.

recept,fotorecept,smetana kyselá (14-18% tuku),cibule,okurka sterilovaná kyselá,Omáčky a prívarky,Bezlepkové,Sezónní recepty

Omáčky a prívarky

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

cibule

40

18

gramů

kcal

hořčice plnotučná

1

19

polévková lžíce

kcal

okurka sterilovaná kyselá

40

5

gramů

kcal

pepř černý mletý

0

??

kcal

smetana kyselá (14-18% tuku)

200

320

gramů

kcal

sůl

0

??

kcal

 

Recept

1. 

cibule 40 gramů  okurka sterilovaná kyselá 40 gramů  hořčice plnotučná 1 polévková lžíce  sůl  pepř černý mletý

Cibuli očistíme a najemno nakrájíme. Okurku také nadrobno nakrájíme nebo ji můžeme nastrouhat. Cibuli a okurku smícháme s hořčicí, solí a s pepřem.

Cibuli očistíme a najemno nakrájíme. Okurku...

2. 

smetana kyselá (14-18% tuku) 200 gramů

Přidáme hustou zakysanou smetanu a promícháme. Můžeme podávat.

Přidáme hustou zakysanou smetanu a promícháme....

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit