Omáčka z vařeného hovězího masa
Uvařili jste si hovězí polévku či vývar. Pokud vám zůstalo nezkonzumované vařené maso, nabízíme vám z něj opravdu výbornou omáčku. Je vhodná k těstovinám, ale i k haluškám, bramborám či s knedlíkům.
recept,fotorecept,hovězí přední - vařené,tymián,rajský protlak,Hovězí vývar ,Omáčky a prívarky,Bezlaktózové
Omáčky a prívarky
Ingredience
Ingredience
Hovězí vývar recept | 100 | mililitrů | |
cibule červená | 300 | gramů | |
hovězí přední - vařené | 250 | gramů | |
olej slunečnicový | 30 | mililitrů | |
rajský protlak | 350 | mililitrů | |
tymián | ½ | čajové lžičky | |
těstoviny - Špagety | 250 | gramů | |
česnek | 2 | stroužky |
Recept
1.
cibule červená 300 gramů • olej slunečnicový 30 mililitrů
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a osmahneme na oleji.
2.
hovězí přední - vařené 250 gramů
Uvařené hovězí maso z polévky nakrájíme a v kuchyňském robotu najemno nasekáme.
4.
rajský protlak 350 mililitrů • Hovězí vývar recept 100 mililitrů
Přilijeme protlak, vývar a přivedeme k varu.
7.
Na talíř položíme porci těstovin a přidáme omáčku.
Dobrou chuť!