Omáčka z vařeného hovězího masa

Uvařili jste si hovězí polévku či vývar. Pokud vám zůstalo nezkonzumované vařené maso, nabízíme vám z něj opravdu výbornou omáčku. Je vhodná k těstovinám, ale i k haluškám, bramborám či s knedlíkům.
recept,fotorecept,hovězí přední - vařené,tymián,rajský protlak,Hovězí vývar ,Omáčky a prívarky,Bezlaktózové
Omáčky a prívarky
Ingredience
Ingredience
Hovězí vývar recept | 100 ?? | mililitrů kcal | |
cibule červená | 300 120 | gramů kcal | |
hovězí přední - vařené | 250 525 | gramů kcal | |
olej slunečnicový | 30 270 | mililitrů kcal | |
rajský protlak | 350 239 | mililitrů kcal | |
tymián | ½ 3 | čajové lžičky kcal | |
těstoviny - Špagety | 250 908 | gramů kcal | |
česnek | 2 11 | stroužky kcal |
Recept
1.
cibule červená 300 gramů • olej slunečnicový 30 mililitrů
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a osmahneme na oleji.

2.
hovězí přední - vařené 250 gramů
Uvařené hovězí maso z polévky nakrájíme a v kuchyňském robotu najemno nasekáme.


4.
rajský protlak 350 mililitrů • Hovězí vývar recept 100 mililitrů
Přilijeme protlak, vývar a přivedeme k varu.



7.
Na talíř položíme porci těstovin a přidáme omáčku.

Dobrou chuť!