svetvemne.cz

Omáčka z vařeného hovězího masa

    

Uvařili jste si hovězí polévku či vývar. Pokud vám zůstalo nezkonzumované vařené maso, nabízíme vám z něj opravdu výbornou omáčku. Je vhodná k těstovinám, ale i k haluškám, bramborám či s knedlíkům.

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
Hovězí vývar recept100mililitrů
cibule červená300gramů
hovězí přední - vařené250gramů
olej slunečnicový30mililitrů
rajský protlak350mililitrů
tymián½čajové lžičky
těstoviny - Špagety250gramů
česnek2stroužky

1. 

cibule červená 300 gramů  olej slunečnicový 30 mililitrů

Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a osmahneme na oleji.

2. 

hovězí přední - vařené 250 gramů

Uvařené hovězí maso z polévky nakrájíme a v kuchyňském robotu najemno nasekáme.

3. 

tymián ½ čajové lžičky

Přidáme k cibuli a přisypeme tymián.

4. 

rajský protlak 350 mililitrů  Hovězí vývar recept 100 mililitrů

Přilijeme protlak, vývar a přivedeme k varu.

5. 

česnek 2 stroužky

Nakonec vmícháme očištěný prolisovaný česnek.

6. 

těstoviny - Špagety 250 gramů

Tip na servírování: Těstoviny uvaříme ve slané vodě a scedíme.

7. 

Na talíř položíme porci těstovin a přidáme omáčku.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit