svetvemne.cz

Pikantní rajčatová omáčka

    

Jemně pikantní omáčka z rajčatového protlaku a sterilizovaných rajčat.

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

Kategorie:   

 

 
 
Vepřové plněné bochánky recept-
cibule sušená1polévková lžíce
cukr krystalový1polévková lžíce
feferónky sterilizované1kus
ocet1polévková lžíce
rajský protlak500gramů
rajčata sterilizované400gramů
sůl1.5čajové lžičky
voda300mililitrů
voda2polévkové lžíce
škrob kukuřičný2čajové lžičky

1. 

feferónky sterilizované 1 kus  voda 300 mililitrů

Feferonku povaříme 15 minut ve vodě. Feferonku vyndáme.

2. 

rajský protlak 500 gramů  sůl 1.5 čajové lžičky  cukr krystalový 1 polévková lžíce

Přidáme rajčatový protlak, sůl a cukr.

3. 

rajčata sterilizované 400 gramů

Rajčata z konzervy nakrájíme a spolu s nálevem, ve kterém byla sterilizována, přidáme do omáčky. Chvíli provaříme...

4. 

škrob kukuřičný 2 čajové lžičky  voda 2 polévkové lžíce

... a podle potřeby zahustíme trochou kukuřičného škrobu rozmíchaného ve vodě.

5. 

cibule sušená 1 polévková lžíce  ocet 1 polévková lžíce

Nakonec vmícháme sušenou cibuli nebo sušenou cibulovou nať. Dochutíme octem.

6. 

Vepřové plněné bochánky recept

Tip na servírování.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit