RECEPTY

Vepřové plněné bochánky

Vepřové plněné bochánky

Chutný oběd z mletého vepřového masa, šunky a sýra. Podáváme s vařenými bramborami a oblíbenou omáčkou.

recept,fotorecept,vepřové mleté maso,šunka vepřová dušená,sýr Feta,Vepřové maso

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Kategorie

Vepřové maso  

 

Ingredience

Ingredience

Pikantní rajčatová omáčka recept-
pepř černý mletý½čajové lžičky
strouhanka50gramů
sýr Feta100gramů
sůl1čajová lžička
vejce slepičí1kus
vepřové mleté maso750gramů
šunka vepřová dušená50gramů

 

Recept

1. 

vepřové mleté maso 750 gramů  strouhanka 50 gramů  sůl 1 čajová lžička  pepř černý mletý ½ čajové lžičky  vejce slepičí 1 kus

Maso smícháme se strouhankou, solí, pepřem a vajíčkem.

2. 

Vytvoříme váleček a rozdělíme na čtyři stejné díly.

3. 

šunka vepřová dušená 50 gramů  sýr Feta 100 gramů

Z každého dílu uděláme placku. Sýr nakrájíme na čtyři obdélníky, každý kousek zavineme do plátku šunky a položíme doprostřed placky.

4. 

Vytvarujeme podlouhlé bochánky a dáme na pekáč vyložený papírem na pečení.

5. 

Pečeme přikryté 30 min. při teplote 180°C.

6. 

Odkryjeme a zapečeme 10 minut.

7. 

Pikantní rajčatová omáčka recept

Tip na servírování.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie