Vepřové plněné bochánky

Chutný oběd z mletého vepřového masa, šunky a sýra. Podáváme s vařenými bramborami a oblíbenou omáčkou.
recept,fotorecept,vepřové mleté maso,šunka vepřová dušená,sýr Feta,Vepřové maso
Vepřové maso
Kategorie
Vepřové maso ›Ingredience
Ingredience
Pikantní rajčatová omáčka recept | 0 ?? | kcal | |
pepř černý mletý | ½ 9 | čajové lžičky kcal | |
strouhanka | 50 187 | gramů kcal | |
sýr Feta | 100 263 | gramů kcal | |
sůl | 1 0 | čajová lžička kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal | |
vepřové mleté maso | 750 1950 | gramů kcal | |
šunka vepřová dušená | 50 52 | gramů kcal |
Recept
1.
vepřové mleté maso 750 gramů • strouhanka 50 gramů • sůl 1 čajová lžička • pepř černý mletý ½ čajové lžičky • vejce slepičí 1 kus
Maso smícháme se strouhankou, solí, pepřem a vajíčkem.

2.
Vytvoříme váleček a rozdělíme na čtyři stejné díly.

3.
šunka vepřová dušená 50 gramů • sýr Feta 100 gramů
Z každého dílu uděláme placku. Sýr nakrájíme na čtyři obdélníky, každý kousek zavineme do plátku šunky a položíme doprostřed placky.

4.
Vytvarujeme podlouhlé bochánky a dáme na pekáč vyložený papírem na pečení.

5.
Pečeme přikryté 30 min. při teplote 180°C.

6.
Odkryjeme a zapečeme 10 minut.


Dobrou chuť!