Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní rajčatová omáčka
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
KUŘECÍ MASO
Bramboráky s kuřecími játry
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z listového těsta
VEPŘOVÉ MASO
Balkánský plamen
RYBY
Makrela v jogurtu
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Pikantní kuřecí játra ve smetanové omáčce
TĚSTOVINY
Pikantní těstoviny s tuňákem
Pikantní kuřecí stehna na grilu
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
Pečená vepřová kýta
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
Krémový ořechový zákusek
Medové řezy s ořechovým griliášem
KOLÁČE
Strouhaný tvarohový koláč s jablky
Karbanátky z červeného zelí
Segedínský guláš s hovězím masem
Třešňová bublanina
Květákové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit