Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní rajčatová omáčka
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
KUŘECÍ MASO
Bramboráky s kuřecími játry
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z listového těsta
VEPŘOVÉ MASO
Balkánský plamen
RYBY
Makrela v jogurtu
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Pikantní kuřecí játra ve smetanové omáčce
TĚSTOVINY
Pikantní těstoviny s tuňákem
Pikantní kuřecí stehna na grilu
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
Halušky
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
Karbanátky z červeného zelí
Mascarpone dort s bílou čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie