Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní rajčatová omáčka
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
KUŘECÍ MASO
Bramboráky s kuřecími játry
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z listového těsta
VEPŘOVÉ MASO
Balkánský plamen
RYBY
Makrela v jogurtu
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Pikantní kuřecí játra ve smetanové omáčce
TĚSTOVINY
Pikantní těstoviny s tuňákem
Pikantní kuřecí stehna na grilu
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit