Národní kuchyně▼
Více▼
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní rajčatová omáčka
Dada 30 min. střední
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
Dada — střední
KUŘECÍ MASO
Bramboráky s kuřecími játry
Dada 60 min. vysoká
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z listového těsta
Dada 60 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
RYBY
Makrela v jogurtu
Dada 1 h. 30 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Pikantní kuřecí játra ve smetanové omáčce
Dada 15 min. nízká
TĚSTOVINY
Pikantní těstoviny s tuňákem
Dada — nízká
Pikantní kuřecí stehna na grilu
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
Šunková roláda
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Kuře Cacciatore
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit