Balkánský plamen

Něco pro milovníky pikantních jídel.
recept,fotorecept,vepřová kýta,sádlo,slanina uzená,lečo sterilované,žampiony,Vepřové maso,,Bezlepkové,Bezlaktózové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
| cibule | 80 36 | gramů kcal | |
| feferónky sterilizované | 1 ?? | kus kcal | |
| kečup | 2 21 | polévkové lžíce kcal | |
| lečo sterilované | 150 68 | gramů kcal | |
| pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
| slanina uzená | 60 335 | gramů kcal | |
| sádlo | 100 897 | gramů kcal | |
| vepřová kýta | 600 1026 | gramů kcal | |
| česnek | 3 17 | stroužky kcal | |
| žampiony | 100 16 | gramů kcal |
Recept

2.
sádlo 100 gramů • slanina uzená 60 gramů • cibule 80 gramů • žampiony 100 gramů
Cibuli a žampiony pokrájíme. V hlubší pánvi rozpálíme tuk a osmahneme na něm kostičky slaniny a cibule. Přidáme osolené a okořeněné maso a za stálého míchání ho opékáme.

3.
feferónky sterilizované 1 kus • lečo sterilované 150 gramů • česnek 3 stroužky • kečup 2 polévkové lžíce • pepř černý mletý
Když je maso téměř měkké, přidáme feferonku, prolisovaný česnek a nakonec lečo bez nálevu. Zjemníme kečupem. Dochutíme pepřem a dodusíme maso.

Dobrou chuť!























