Vepřové maso se žampiony
Chutné masovo-houbové soté v omáčce zahuštěné vajíčky.
recept,fotorecept,vepřová plec,žampiony,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 120 | gramů | |
kmín mletá | ½ | čajové lžičky | |
olej olivový | 20 | mililitrů | |
paprika červená mletá | 1 | čajová lžička | |
sůl | 1.5 | čajové lžičky | |
vejce slepičí | 4 | kusy | |
vepřová plec | 500 | gramů | |
voda | 150 | mililitrů | |
žampiony | 500 | gramů |
Recept
1.
cibule 120 gramů • olej olivový 20 mililitrů
Cibuli oloupeme, nadrobno pokrájíme a osmažíme na oleji.
3.
sůl 1.5 čajové lžičky • paprika červená mletá 1 čajová lžička • kmín mletá ½ čajové lžičky • voda 150 mililitrů
... přidáme k cibuli, osolíme, posypeme paprikou, kmínem a podlijeme vodou. Zakryjeme a dusíme do měkka.
5.
Promícháme a 10 minut podusíme.
7.
Podáváme s čerstvým ledovým salátem a rýží.
Dobrou chuť!