RECEPTY

Vepřové na kmíně

Vepřové na kmíně

Chutné, lehké a jemné maso v dietní úpravě.

recept,fotorecept,vepřová kýta,kmín drcený,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

kmín drcený1čajová lžička
sůl1čajová lžička
vepřová kýta400gramů
voda350mililitrů
škrob kukuřičný1čajová lžička

 

Recept

1. Příprava masa

vepřová kýta 400 gramů  kmín drcený 1 čajová lžička  sůl 1 čajová lžička  voda 300 mililitrů

Vepřové maso omyjeme, nakrájíme na plátky a naklepeme. Vložíme do suchého hrnce a z každé stany pár vteřin opečeme. Přidáme kmín a sůl, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka, cca 30-40 minut, podle množství masa, které máme v hrnci.

2. 

voda 50 mililitrů  škrob kukuřičný 1 čajová lžička

Ve vodě rozmícháme kukuřičný škrob, nalijeme ho k masu a necháme převařit.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie