Vepřové soté s játry

Soté "na divoko" podáváme s vařenými bramborami a pálivou feferonkou.
recept,fotorecept,vepřová kýta,kuřecí játra,Vepřové maso,Bezlaktózové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
koření na zvěřinu | 1 13 | čajová lžička kcal | |
kuřecí játra | 500 600 | gramů kcal | |
majoránka | 2 21 | čajové lžičky kcal | |
mouka hladká | 30 105 | gramů kcal | |
olej slunečnicový | 2 270 | polévkové lžíce kcal | |
paprika červená mletá | 1 16 | čajová lžička kcal | |
pórek | 100 46 | gramů kcal | |
sůl | 1 0 | čajová lžička kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vepřová kýta | 350 599 | gramů kcal | |
voda | 600 0 | mililitrů kcal |
Recept
1.
vepřová kýta 350 gramů • olej slunečnicový 2 polévkové lžíce
Vepřové maso nakrájíme na proužky a osmahneme na pánvi na oleji.

2.
paprika červená mletá 1 čajová lžička • sůl 1 čajová lžička • koření na zvěřinu 1 čajová lžička • majoránka 2 čajové lžičky • voda 300 mililitrů
Na osmahnuté maso nasypeme papriku, sůl, pepř a majoránku. Podlijeme vodou a zakryté dusíme 25 minut.


4.
Přidáme ho k masu a dusíme 5 minut.

5.
kuřecí játra 500 gramů
K hotovému masu přidáme omytá odblaněná játra. Promícháme a vše spolu ještě 5 - 8 minut povaříme.



Dobrou chuť!