Vepřové maso na kremžské hořčici

Jednoduchá příprava kousků vepřového masa v chutné hořčicové omáčce. Doporučujeme podávat s máslovou rýží parboiled a s některým ze salátů z červené řepy.
recept,fotorecept,vepřová kýta,hořčice kremžská,Vepřové maso,Bezlaktózové,Bezlepkové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 150 66 | gramů kcal | |
hořčice kremžská | 3 50 | polévkové lžíce kcal | |
sádlo | 30 269 | gramů kcal | |
sůl | 1.5 0 | čajové lžičky kcal | |
vepřová kýta | 500 855 | gramů kcal | |
voda | 200 0 | mililitrů kcal | |
česnek | 4 22 | stroužky kcal |
Recept
1.
cibule 150 gramů • sádlo 30 gramů • česnek 4 stroužky
Cibuli a česnek očistíme. Pokrájíme a opečeme na sádle.

2.
vepřová kýta 500 gramů
Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso. Promícháváme, dokud se všechny kousky masa nezatáhnou.



5.
Dusíme pod pokličkou 45 minut. Občas promícháme.

Dobrou chuť!