RECEPTY

Vepřové maso na kremžské hořčici

Vepřové maso na kremžské hořčici

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Jednoduchá příprava kousků vepřového masa v chutné hořčicové omáčce. Doporučujeme podávat s máslovou rýží parboiled a s některým ze salátů z červené řepy.

recept,fotorecept,vepřová kýta,hořčice kremžská,Vepřové maso,Bezlaktózové,Bezlepkové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Hmotnost porce

240 g

Energie porce

316 kcal

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

cibule

150

66

gramů

kcal

hořčice kremžská

3

50

polévkové lžíce

kcal

sádlo

30

269

gramů

kcal

sůl

1.5

0

čajové lžičky

kcal

vepřová kýta

500

855

gramů

kcal

voda

200

0

mililitrů

kcal

česnek

4

22

stroužky

kcal

 

Recept

1. 

cibule 150 gramů  sádlo 30 gramů  česnek 4 stroužky

Cibuli a česnek očistíme. Pokrájíme a opečeme na sádle.

Cibuli a česnek očistíme. Pokrájíme a...

2. 

vepřová kýta 500 gramů

Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso. Promícháváme, dokud se všechny kousky masa nezatáhnou.

Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso....

3. 

sůl 1.5 čajové lžičky  hořčice kremžská 3 polévkové lžíce

Přidáme sůl a hořčici.

Přidáme sůl a hořčici....

4. 

voda 200 mililitrů

Podlejeme vodou a promícháme.

Podlejeme vodou a promícháme....

5. 

Dusíme pod pokličkou 45 minut. Občas promícháme.

Dusíme pod pokličkou 45 minut. Občas...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit