Pikantní těstoviny s tuňákem

Výborné pikantní těstoviny s tuňákem.
recept,fotorecept,tuňák konzervovaný v rostlinném oleji,sýr tvrdý,těstoviny - Fusilli (spirály),Těstoviny
Těstoviny
Kategorie
Těstoviny ›Ingredience
Ingredience
feferónky sterilizované | 3 ?? | kusy kcal | |
olej olivový | 2 264 | polévkové lžíce kcal | |
pepř černý mletý | ½ 9 | čajové lžičky kcal | |
sardelová pasta | 1 13 | čajová lžička kcal | |
sýr tvrdý | 0 ?? | kcal | |
tuňák konzervovaný v rostlinném oleji | 300 846 | gramů kcal | |
těstoviny - Fusilli (spirály) | 400 1452 | gramů kcal | |
česnek | 4 22 | stroužky kcal |
Recept
1. Příprava tuňákové směsi.
olej olivový 2 polévkové lžíce • česnek 4 stroužky • feferónky sterilizované 3 kusy • tuňák konzervovaný v rostlinném oleji 300 gramů • sardelová pasta 1 čajová lžička • pepř černý mletý ½ čajové lžičky
Na oleji jemně osmahneme česnek a rozdrcené a nasekané feferonky. Přidáme tuňáka i s olejem z konzervy a opepříme. Ochutíme sardelovou pastou a odstavíme.

2. Příprava těstovin
těstoviny - Fusilli (spirály) 400 gramů
Těstoviny uvaříme ve slané vodě. Přecedíme a vrátíme je zpět do hrnce.

3.
K těstovinám přimícháme tuňákovou směs. Podáváme teplé, podle chuti posypeme strouhaným sýrem.

Dobrou chuť!