Národní kuchyně▼
Více▼
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
Dada 45 min. střední
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Bramborárky s bavorskou sekanou
Dada 50 min. střední
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-bramborové placky
Michal 60 min. střední
Bramborová placka s cibulí a medvědím česnekem
Dada 60 min. střední
Quinoa s kyselým zelím
Dada 25 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka s černými fazolemi
Dada 1 h. 30 min. střední
Bramborové placky s květákem a brokolicí
KRŮTÍ MASO
Grilované krůtí v česnekové marinádě
Dada — nízká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s bramborami
Bramboráky s medvědím česnekem
Zuzka 50 min. střední
Telecí dršťková polévka
Dada — střední
Kroupová baba s houbami
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Kotlíkový guláš z mangalici
Michal 3 h. střední
Bramborák na plechu
Bramboráky s kápií
Dada 60 min. vysoká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská čočková polévka
Dada — vysoká
Bramborovo-mrkvové placky
Kedlubnovo-bramborové placky
Vepřové soté s játry
Labužnické fazole na cibulce
Michal 30 min. střední
Bramborové placky s kysaným zelím a žampiony
Chalupářské bramboráky
Zapečené brambory s masem a zeleninou
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Sýrové tyčinky z listového těsta
Karbanátky z červeného zelí
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Propadávaný jablkový koláč
Pečená husí stehna
Bramborovo-květáková masala
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny s brokolicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit