svetvemne.cz

Labužnické fazole na cibulce

     

Pestřejší verze fazolek na cibulce se sladkou mrkví v redukované rajčatové omáčce.

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

 

 
 
Cibule60gramů
Cukr krystalový1čajová lžička
Fazole sterilovaná300gramů
Majoránka½čajové lžičky
Mrkev100gramů
Olej řepkový2polévkové lžíce
Pepř černý mletý¼čajové lžičky
Rajský protlak250mililitrů
Sůl½čajové lžičky
Zázvor mletý1čajová lžička

1. 

mrkev 100 g

Mrkev nakrájíme na silnější kolečka...

2. 

olej řepkový 2 PL

... dáme smažit na olej.

3. 

cibule 60 g

Cibuli si nakrájíme nahrubo...

4. 

pepř černý mletý ¼ ČL

... a přihodíme na pánev. Opepříme.

5. 

fazole sterilovaná 300 g

Zavařené fazole promyjeme ve vodě.

6. 

rajský protlak 250 ml  majoránka ½ ČL  zázvor mletý 1 ČL  sůl ½ ČL  cukr krystalový 1 ČL

Do pánve přidáme rajčatový protlak, majoránku, mletý zázvor, cukr a sůl.

7. 

Vařením a občasným mícháním zredukujeme omáčku.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit