Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se slaninou
KUŘECÍ MASO
Kuřecí roláda s nádivkou
Vepřové maso na houbách
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Actifry Kuřecí špízy
Kuřecí prsa plněná nivou a slaninou
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-rajčatová polévka
Pečené karé se švestkami
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit