Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se slaninou
KUŘECÍ MASO
Kuřecí roláda s nádivkou
Vepřové maso na houbách
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Actifry Kuřecí špízy
Kuřecí prsa plněná nivou a slaninou
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-rajčatová polévka
Pečené karé se švestkami
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie