Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Dada 2 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se slaninou
Dada 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí roláda s nádivkou
Jurgason 2 h. nízká
Vepřové maso na houbách
Jurgason 60 min. nízká
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Jurgason 1 h. 30 min. střední
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
Jurgason 60 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Dada — střední
Actifry Kuřecí špízy
Jurgason 25 min. střední
Kuřecí prsa plněná nivou a slaninou
Jurgason 40 min. nízká
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
Jurgason 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-rajčatová polévka
Pečené karé se švestkami
Dada 2 h. nízká
Plněné vepřové závitky
Jurgason 50 min. střední
TĚSTOVINY
Strapačky s kysaným zelím
Jurgason 45 min. střední
Brynzový koláč
Kuřecí závitky se zelím a švestkami
Pečená kuřecí prsa s bramborami
Jurgason 1 h. 20 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Cuketovo-fazolová polévka
Dada 30 min. nízká
KRŮTÍ MASO
Rizoto z krůtích stehen
Dada 2 h. střední
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Zapečený sladký brambor s dýní hokaido
Michal 35 min. nízká
Kuřecí roláda s houskovou nádivkou
Jurgason — střední
Marinované vepřové steaky se slaninou
Dada 60 min. střední
Kuřecí roláda s mletým masem
Dada 1 h. 30 min. střední
Kuřecí roláda v listovém těstě
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit