RECEPTY

Bramborový nákyp s masem

Bramborový nákyp s masem

Pečené hovězí kousky se zeleninou a bramborami. Večeře či oběd z jednoho pekáče.

recept,fotorecept,hovězí maso,brambory,Hovězí maso,Bezlepkové

Hovězí maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

brambory500gramů
cibule červená200gramů
hovězí maso500gramů
olej řepkový2polévkové lžíce
paprika červená125gramů
pepř černý mletý½čajové lžičky
rajčata sterilizované150gramů
sýr Eidam 100gramů
sůl1čajová lžička

 

Recept

1. 

hovězí maso 500 gramů  pepř černý mletý ½ čajové lžičky

Maso omyjeme, nakrájíme na nudličky a opepříme. Promícháme...

2. 

olej řepkový 2 polévkové lžíce  sůl 1 čajová lžička

... a vložíme do pekáče potřeného olejem. Osolíme.

3. 

cibule červená 200 gramů

Očistíme cibuli, nakrájíme ji na kolečka a rozdělíme. Rozložíme ji na maso. Zakryjeme a vložíme do vyhřáté trouby. 30 minut pečeme.

4. 

paprika červená 125 gramů  rajčata sterilizované 150 gramů

Očištěnou, nakrájenou papriku a rajčata rozložíme na předpečené maso.

5. 

brambory 500 gramů

Očistíme a umyjeme brambory a nakrájíme je na kolečka.

6. 

Polovinu brambor zamícháme do masa se zeleninou.

7. 

Druhou polovinu brambor rozložíme na směs. Osolíme, zakryjeme a pečeme asi 45 minut.

8. 

sýr Eidam  100 gramů

Sýr nastrouháme nahrubo a posypeme jím brambory.

9. 

Necháme krátce v troubě roztéct.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit