Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
SUCHÉ PEČIVO
Tradiční ořechové perníčky
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Pikantní hrách s mrkví
Kofty z červené řepy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Červená čočka se špenátem
Kokosová dušená zelenina
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Pečené sladké brambory
Hrachovo špenátový prívarok
HOVĚZÍ MASO
Bramboráky s hovězím masem
RÝŽE
Špenátová rýže
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Prošívaná deka
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Nanukové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Hruškový koláč s pudinkem
Tvarohovo-kakaový koláč
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit