Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
SUCHÉ PEČIVO
Tradiční ořechové perníčky
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Pikantní hrách s mrkví
Kofty z červené řepy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Červená čočka se špenátem
Kokosová dušená zelenina
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Pečené sladké brambory
Hrachovo špenátový prívarok
HOVĚZÍ MASO
Bramboráky s hovězím masem
RÝŽE
Špenátová rýže
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
CUKROVINKY
Kokosový kmen
Husarské knoflíky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Kolečka s ořechovým sněhem
Špaldové perníky
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrové tyčinky z listového těsta
KOLÁČE
Štědrák
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie