Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
SUCHÉ PEČIVO
Tradiční ořechové perníčky
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Pikantní hrách s mrkví
Kofty z červené řepy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Červená čočka se špenátem
Kokosová dušená zelenina
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Pečené sladké brambory
Hrachovo špenátový prívarok
HOVĚZÍ MASO
Bramboráky s hovězím masem
RÝŽE
Špenátová rýže
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit