svetvemne.cz

Dršťkový perkelt

     

Pikantní perkelt pro milovníky hovězích drštěk zahuštěný jen cibulí, na níž se připravuje.

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

 

Kategorie:   

 

 
 
Chilli paprička sušená3kusy
Cibule250gramů
Hovězí dršťky - předvařené700gramů
Paprika červená mletá3čajové lžičky
Sádlo30gramů
Sůl1.5čajové lžičky
Voda100mililitrů
Halušky

1. 

cibule 250 g  sádlo 30 g

Cibuli očistíme a nadrobno pokrájíme. Vložíme do hrnce se sádlem a pomalu smažíme do zlatova.

2. 

hovězí dršťky - předvařené 700 g

Přidáme předvařené dršťky ...

3. 

sůl 1.5 ČL  paprika červená mletá 3 ČL

... sůl a papriku. Promícháme.

4. 

voda 100 ml  chilli paprička sušená 3 ks

Přilijeme vodu, přidáme chilli papričky a pod pokličkou dusíme 30 minut.

5. 

Halušky recept

Uvaříme halušky a podáváme. Pokud budete vařit halušky podle našeho receptu v ingrediencích, doporučujeme vařit z poloviční dávky.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit