Dršťkový perkelt

Pikantní perkelt pro milovníky hovězích drštěk zahuštěný jen cibulí, na níž se připravuje.
recept,fotorecept,hovězí dršťky - předvařené,Hovězí maso
Hovězí maso
Kategorie
Hovězí maso ›Ingredience
Ingredience
Halušky recept | 0 ?? | kcal | |
chilli paprička sušená | 3 ?? | kusy kcal | |
cibule | 250 110 | gramů kcal | |
hovězí dršťky - předvařené | 700 525 | gramů kcal | |
paprika červená mletá | 3 48 | čajové lžičky kcal | |
sádlo | 30 269 | gramů kcal | |
sůl | 1.5 0 | čajové lžičky kcal | |
voda | 100 0 | mililitrů kcal |
Recept
1.
cibule 250 gramů • sádlo 30 gramů
Cibuli očistíme a nadrobno pokrájíme. Vložíme do hrnce se sádlem a pomalu smažíme do zlatova.



4.
voda 100 mililitrů • chilli paprička sušená 3 kusy
Přilijeme vodu, přidáme chilli papričky a pod pokličkou dusíme 30 minut.

5.
Uvaříme halušky a podáváme. Pokud budete vařit halušky podle našeho receptu v ingrediencích, doporučujeme vařit z poloviční dávky.

Dobrou chuť!