Dršťkový perkelt
Pikantní perkelt pro milovníky hovězích drštěk zahuštěný jen cibulí, na níž se připravuje.
recept,fotorecept,hovězí dršťky - předvařené,Hovězí maso
Hovězí maso
Kategorie
Hovězí maso
Ingredience
Ingredience
Halušky recept | - | ||
chilli paprička sušená | 3 | kusy | |
cibule | 250 | gramů | |
hovězí dršťky - předvařené | 700 | gramů | |
paprika červená mletá | 3 | čajové lžičky | |
sádlo | 30 | gramů | |
sůl | 1.5 | čajové lžičky | |
voda | 100 | mililitrů |
Recept
1.
cibule 250 gramů • sádlo 30 gramů
Cibuli očistíme a nadrobno pokrájíme. Vložíme do hrnce se sádlem a pomalu smažíme do zlatova.
4.
voda 100 mililitrů • chilli paprička sušená 3 kusy
Přilijeme vodu, přidáme chilli papričky a pod pokličkou dusíme 30 minut.
5.
Uvaříme halušky a podáváme. Pokud budete vařit halušky podle našeho receptu v ingrediencích, doporučujeme vařit z poloviční dávky.
Dobrou chuť!