RECEPTY

Dušené hovězí na oblíbený prívarok

Dušené hovězí na oblíbený prívarok

Oblíbené dušené hovězí maso, které skvěle chutná ke každému prívarku či omáčce.

recept,fotorecept,hovězí přední,houby sušené,paprika,Hovězí maso

Hovězí maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

Bramborový prívarok s koprem recept-
Koprová omáčka recept-
cibule červená120gramů
houby sušené15gramů
hovězí přední400gramů
olej slunečnicový3polévkové lžíce
paprika150gramů
paprika červená mletá1čajová lžička
pepř černý mletý½čajové lžičky
sůl1čajová lžička
voda-

 

Recept

1. 

cibule červená 120 gramů  olej slunečnicový 3 polévkové lžíce

Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a osmahneme na oleji.

2. 

hovězí přední 400 gramů

Maso opláchneme a nakrájíme na nudličky.

3. 

Maso přidáme k cibuli a mícháme dokud se nezatáhne.

4. 

sůl 1 čajová lžička  pepř černý mletý ½ čajové lžičky  paprika červená mletá 1 čajová lžička

Přisypeme sůl a koření.

5. 

voda

Podlijeme vodou po úroveň masa a pod pokličkou dusíme 45 minut.

6. 

houby sušené 15 gramů

Houby opláchneme a namočíme do vody.

7. 

paprika 150 gramů

Papriku očistíme, umyjeme a nakrájíme najemno.

8. 

Po 45 minutách přidáme houby a papriku k masu, podle potřeby dolijeme trošku vody, promícháme...

9. 

... a dusíme dále do změknutí masa (přibližně 45 minut).

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit