Dušené hovězí na oblíbený prívarok

Oblíbené dušené hovězí maso, které skvěle chutná ke každému prívarku či omáčce.
recept,fotorecept,hovězí přední,houby sušené,paprika,Hovězí maso
Hovězí maso
Ingredience
Ingredience
| Bramborový prívarok s koprem recept | 0 ?? | kcal | |
| Koprová omáčka recept | 0 ?? | kcal | |
| cibule červená | 120 48 | gramů kcal | |
| houby sušené | 15 19 | gramů kcal | |
| hovězí přední | 400 720 | gramů kcal | |
| olej slunečnicový | 3 405 | polévkové lžíce kcal | |
| paprika | 150 24 | gramů kcal | |
| paprika červená mletá | 1 16 | čajová lžička kcal | |
| pepř černý mletý | ½ 9 | čajové lžičky kcal | |
| sůl | 1 0 | čajová lžička kcal | |
| voda | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
cibule červená 120 gramů • olej slunečnicový 3 polévkové lžíce
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a osmahneme na oleji.


3.
Maso přidáme k cibuli a mícháme dokud se nezatáhne.

4.
sůl 1 čajová lžička • pepř černý mletý ½ čajové lžičky • paprika červená mletá 1 čajová lžička
Přisypeme sůl a koření.




8.
Po 45 minutách přidáme houby a papriku k masu, podle potřeby dolijeme trošku vody, promícháme...

9.
... a dusíme dále do změknutí masa (přibližně 45 minut).


Dobrou chuť!























