Steaková omáčka s houbami

Jemná smetanová omáčka s omamnou chutí hub.
recept,fotorecept,houby sušené,crème fraîche,Hovězí maso,Bezlepkové
Hovězí maso
Ingredience
Ingredience
crème fraîche | 2 90 | polévkové lžíce kcal | |
houby sušené | 5 7 | gramů kcal | |
pepř bílý mletý | 0 ?? | kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
voda | 150 0 | mililitrů kcal |
Recept
1.
voda 150 mililitrů • houby sušené 5 gramů
Hrst sušených hub dáme vařit 15 minut s vodou na pánev. Pokud máte nasišené hříbky, je to vaše plus.

2.
sůl • pepř bílý mletý • crème fraîche 2 polévkové lžíce
Jemně osolíme, opepříme a přidáme zakysanou smetanu.

3.
Na jemném plameni prohřejeme a umícháme hladkou omáčku s kousky hříbků.

Dobrou chuť!